25.11.2013

Kynttelikkö






Puukässässä on taas syntynyt yhtä ja toista. Tässä kynttelikkö, joka valmistui viime viikolla. 

24.11.2013

Henkarikranssi







Omistan varmaan 100 rautahenkaria. Nyt ne ovat nipuissa tuossa huoneen nurkassa ja olen miettinyt, mitä niille tekisin. Yhdestä joululehdestä nappasin idean tehdä henkarista joulukranssi oveen. Tänään sitten kannettiin Matildan kanssa risut kylppäriin (ulkona on liian kylmä askarrella) ja alettiin päällystämään henkaria havuilla. Mielestäni niistä tuli ihan kivat, tosin niihin olisi kiva lisätä vielä vähän jotain punaista, mutta tähän hätään ei kaapin perältä löytynyt mitään.


17.11.2013

Sunnuntai

Kun tuulee oikein kovaa, kuten tänään, on silloin parasta ottaa pumpulipussi, vesivati, sakset ja ikkunapaperi kainaloon ja astella talon vetoisimman ikkunan eteen. Vetoisin ikkuna löytyi helposti, Väinön huoneessa kun seisoi, niin tuuli suoraan sisälle. Nyt on yläkerran ikkunat tiivistetty ja sen kyllä huomaa tällä ilmalla.



Viime viikolla valmistui ensimmäinen pipo Tallinnasta ostetusta Hile-langasta. Vielä on kaksi kerää hyllyllä ja nekin olisi tarkoitus muuttaa pipoiksi pukin pakettiin.


Meillä on ollut joulun tuoksua ilmassa jo viikon verran, syynä Ikeasta ostetut hyasintit. Niistä tulee ihana tuoksu koko taloon.

Sunnuntai saisi kestää 48h, jotta ehtisi tekemään kaiken mitä on suunnitellut ja vähän muutakin.