8.1.2015

Uusi seinä vanhan alta





Meidän talo on rakennettu v. 1926 ja lisäosa on tehty 30 vuotta myöhemmin. Olen jo pitkään halunnut jostain ottaa esiin vanhaa hirsiseinää, koska hirsitalossa tässä asustellaan. Ulkoseinistä hirtta ei voi kaivaa näkyville, koska sisällä tuulee muutenkin, joten päädyin testaamaan eteisen pienen seinänpätkän kanssa. Eteisen tämä osa on vanhaa puolta. 

Levyjä irrotellessa ajattelin, että ei täällä mitään hirttä ole, minua on huijattu. Kunnes otettiin molemmat levyt pois ja kuinka ollakaan, siinähän on ovi aukko, kauniisti laudoilla peitetty. Noh, ei ehkä ihan sitä mitä piti, mutta nyt saa olla näin. Kesällä suunnittelin, että voisi ottaa levyt pois makuuhuoneen seinästä, niin siitä saisi sitten nätin hirsiseinän esille. 

Onhan tuokin aika hauska, nyt täytyy vaan putsata hirret ja laudat, jotka ovat muuten äärettömän röhnäisiä ja pölyisiä ja laittaa vähän listaa ja lattiaa lisää, niin hyvä siitä tulee, erilainen!

4.1.2015

Vuosi 2014


TAMMIKUU


HELMIKUU


MAALISKUU


HUHTIKUU


TOUKOKUU


KESÄKUU


HEINÄKUU


ELOKUU


SYYSKUU


LOKAKUU 


MARRASKUU


JOULUKUU



Lähdin käymään vuoden 2014 kuvakansiota läpi. Vaikka minulla on viime vuodesta jotenkin tahmea ja pysähtynyt tunne, niin oli hieno huomata, kuinka paljon iloa ja hymyä siihen on sittenkin mahtunut.