7.8.2013

Pihakirppis




Meillä oli koko naapuruston, joka käsitti 9 katua, pihakirppis tapahtuma viime viikonloppuna. Kannoin tavaraa autotalliin koko viikon ja toivoin auringonpaistetta, että edes joku meille eksyisi. Tapahtuma onnistui yli odotusten. Lauantaina kävijöitä oli niin paljon, että meinasi ihan kiire tulla ja tavara kävi kaupaksi. Oli hassua nähdä kun kotikatu kuhisi kävelijöitä, autoilijoita ja pyöräilijöitä. Sen lisäksi, että pääsin vanhasta tavarasta eroon, opin tuntemaan paljon uusia ihmisiä naapurustostamme.


Väinöllä oli oma Väinön kahvikioski. Kioskissa oli myynnissä mehua, pullaa ja kahvia. Kiirettä piti Väinölläkin, ensimmäisenä päivänä loppui pullat kesken, piti juosta lähikauppaan ja turvautua pakasteisiin. Väinö keräsi rahaa uuteen valomiekkaan. Heti maanantaina hoidon jälkeen otimmekin suunnaksi lelukaupan ja valomiekan.

1 kommentti:

  1. Heipparallaa! Tulin heti tutustumaan blogiisi:) Ensin luulin olevani lähes ainoa raumalainen bloggaaja, mutta onhan näitä sentään muitakin ja nyt löytyi blogi ihan lähinurkilta!!! Sait minusta uuden lukijan:) Kiitoshalit vielä tuosta mahtavasta ideasta ja onnistuneesta tapahtumasta<3
    Terkuin Ulla

    VastaaPoista