18.9.2013

SULO




Meidän perheessä asuu Sulo. Sulo on rodultaan Cotton de tulear. Ulkonäöltään pieni ja pumpulinen, luonteeltaan taas jotain aivan muuta. Sulo on syntynyt 01.11.11, joten täyttää jo hetken päästä kaksi vuotta, vaikka tuntuukin, että se vasta hetki sitten muutti meille. Sulo rakastaa ihmisiä, se tietää, ketkä ovat hänen ihmisiään ja heitä se rakastaa vielä enemmän. 

Sulo on Matildan koira ja siitä hyvin kertoo se, että Matilda oli tänään kaksi tuntia kaverin synttäreillä ja Sulo makasi oven takana juuri tuon ajan ja odotti Matildaa.
Sulo rakastaa myös muita koiria, hänen paras koirakaverinsa on Rollo, joka näkyy kuvassa. Vaikka kokoeroa Sulolla on ystäväänsä melkoisesti, ei se ole ystävyyttä haitannut, voi tosin johtua siitä, että Sulo luulee olevansa vähintään yhtä iso kuin ystävänsä, ainakin omaa yhtä ison egon.

Sulo osaa välillä olla todella raivostuttava, kun lirauttaa juuri pestylle matolle, nakertaa kynnystä tai syö kuumemittarin, juuri silloin kun lapsi sairastaa. Se osaa myös olla ihana, se tulee aina viereen nukkumaan, tuhahtaa, kun löytää sopivan asennon, on aina mukana lasten leikeissä, eikä ole koskaan ilkeä kenellekään.

Niin ja jos suunnittelet koiran ottamista ja kaverit kertovat, että siinä on kova työ, usko niitä. Vaatii yhtä paljon kuin lapsi, tosin lapsi ei välttämättä halua ulos kun on 20 astetta pakkasta ja tuiskuaa lunta ja olet juuri päässyt sohvalle yökkäreissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti