25.8.2014

Kolme vuotta, kaksi kuukautta ja 12 päivää

Olemme asuneet tässä talossa kolme vuotta, kaksi kuukautta ja 12 päivää. Ennen kuin muutimme, tallensin talon myynti-ilmoituksen kuvat, ihan sillä, että on kiva nähdä miltä talo on näyttänyt ennen meitä. Pitkään on ollut mielessä, että otan kuvat samoista kohdista kuin ilmoituksen kuvat ja viikonloppuna sen viimein tein.

Tässä siis kuvat ennen meidän perhettä ja nyt:






13 kommenttia:

  1. On kyllä koti muuttunut edukseen. Juuri äsken ihailin sitä myös telkkarissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kaikilla tosin on oma maku, mutta pidän myös kovasti tästä muuttuneesta ulkoasusta. Unohdin kokonaan uusinnan katsoa. Silloin kun ohjelma tuli ensi kertaa tv:stä, oli kyllä jännitys korkealla.

      Poista
  2. Hei,

    Kaunis muutos! Miekin näin kotinne telkkarissa silloin kun kyseinen ohjelma tuli ekaa kertaa. Blogin löysin joku aika sitten, mutten muista mistä kautta :)

    Tuo keltainen kukkapeili on niin nostalginen, meillä oli kotona semmoinen, mutta mennyt rikki jossain vaiheessa. Harmi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Nuo on ihania nuo kukkapeilit, minulla on vielä toinen tuollainen varastossa, se ei ole vielä löytänyt omaa paikkaansa, mutta kyllä se vielä löytää.

      Poista
  3. Ihan mieletön muutos!
    Teillä on todella kaunis koti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Itse ei sitä muutosta enää niin hyvin huomaa, kun pikkuhiljaa remontoidaan, mutta ennen ja jälkeen kuvat kannattaa aina ottaa.

      Poista
  4. Siis ei voi olla totta! Olen käynyt täällä ehkä kerran tai kaksi ja nyt kun löysin niin tadaa : Tätä kotia olen ihastellut tänään muuallakin kuin täällä blogissa. Ompas hauska sattuma. Sydäntä näytin miehelle kun aiemmin teidän kotia tänään telkkarissa ihailin. HAUSKAA <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit ja tunnistit vielä samaksi kodiksi. Muutosta tuon ohjelman jälkeen ei ole tapahtunut kuin keittössä, joka on kokonaan remontoitu.

      Poista
  5. Miten hienoja muutoksia, ihana koti!

    VastaaPoista
  6. Ihanan raikas ja kotoinen tunnelma :)

    VastaaPoista